Do Rimavskej Soboty prišiel Mikuláš, potešil všetky deti

Po roku znovu zavítal do Rimavskej Soboty Mikuláš. V sprievode anjela a dvoch čertíkov sa objavil na Hlavnom námestí 5. decembra, kde ho už netrpezlivo čakali zvedavé detičky.

Doviezol sa tam na prekrásnom koči, ktorý ťahali dva biele tátoše. Po príchode sa najprv zvítal  s deťmi a potom si to namieril spolu so svojou družinou na pódium, kde ho čakal búrlivý potlesk. Mikuláš sa deťom milo prihovoril, zaželal im krásne sviatky a spolu so svojimi pomocníkmi ich obdaril balíčkami plnými dobrôt a sladkostí.

V hudobnom  a tanečnom programe vystúpili deti z Detského folklórneho súboru Lieskovček, mažoretky Estrella a tanečnice z tanečného klubu Lacrayons z Centra voľného času v Rim. Sobote. Na Hlavnom námestí  panovala po celý čas veselá nálada, malí aj veľkí sa z Mikuláša, anjela a čertov potešili a zažili peknú predvianočnú atmosféru.

Ako po minulé roky, aj v tomto roku rozsvietil Mikuláš spoločne s vedením mesta vianočný stromček. Tentoraz sa tejto úlohy zhostili prednosta Mestského úradu Štefan Szántó a poverený vedúci ekonomického odboru na MsÚ Miroslav Bielak.   Podujatie pre všetky deti mesta pripravilo Mesto Rimavská Sobota v spolupráci s tunajším Centrom voľného času Relax.

-MF-

 

 

Publikované 6. 12. 2018

Zdieľajte článok

Pridaj komentár