Zaujímavé rozhovory voličov s kandidátmi na poslancov

V Pizzérii Palazzo na Rybárskej ulici sa v stredu, 7. novembra stretli kandidáti na poslancov mestského zastupiteľstva za koalíciu KDH a SMK-MKP Attila Halász, Peter Juhász, Viliam Vaš vo volebnom obvode č. 4- Rimavská Sobota s voličmi mestskej časti Západ, Sobôtka, Kľačany.

S občanmi diskutovali najmä o potrebe investícií, vytváraní nových pracovných príležitosti a nutnosti využívania eurofondov, nakoľko KDH a SMK-MKP majú europoslancov, ktorí sú zadelení v Ľudovej strane. Hovorilo sa aj o poriadku a bezpečnosti v meste v súvislosti s nízkym počtom mestských policajtov, chýbajúcich lavičkách na sídlisku, neporiadku a dezolátnom stave niektorých chodníkov.  Viacerí spomínali, že treba nadviazať na doterajšie úspechy vedenia mesta, ale pohnúť sa vpred.

V ten istý deň prebiehala aj beseda občanov s kandidátmi na poslancov za 1. volebný obbod Staré mesto-Chrenovisko- Vyšná Pokoradz. Marta Kanalová, Ladislav Rigó Attila Sebők diskutovali s voličmi v zasadacej miestnosti v budove Župného domu na Nám. M. Tompu. Hovorilo sa najmä o vysokej nezamestnanosti, eurofondoch, školstve, rekreačnej oblasti Kurinec, kultúre, oprave ciest a chodníkov, ale aj o nezáujme mnohých ľudí o veci verejné. V krátkosti bol predstavený aj volebný program slovensko-maďarskej koalície.

Autor: Marta Kanalová

 

Publikované 7. 11. 2018

Zdieľajte článok

Pridaj komentár