Novembrové novinky na knižnom trhu

Máme tu ďalší jesenný mesiac, sprevádzaný chladnejším počasím. Aj v novembri vám Kníhkupectvo KnihArt v Rimavskej Sobote prináša novinky na knižnom trhu. Nenechajte si ujsť ani akciu Knižný kompas, ktorá potrvá do konca mesiaca.

Jeho cieľom je vrátiť ľudí opäť ku knihám. Aby znova začali čítať a presvedčili sa, že to stojí za to. Aj preto túto spoločnú myšlienku vydavateľstva Ikar a kníhkupcov z celého Slovenska podporili najobľúbenejší slovenskí autori. Na pulty kníhkupectiev sa dostalo 12 noviniek od slovenských autorov a 16 prekladových titulov.

A ako darček ku každej zakúpenej knihe z ponuky Knižného kompasu dostane čitateľ Motivačný zápisník iba za euro!
Viac o akcii nájdete na www.kniznykompas.sk

A tu sú už novembrové knižné novinky: Prezident je nezvestný, Oteckovia, Tri sestry (Táňa Keleová-Vasilková), Džungľajedinečná technológia Photicular, Na póloch- jedinečná technológia Photicular, Safari- jedinečná technológia Photicular, Viem, čo si urobila (Lucia Braunová).

Pre deti vyšli knižky: Vianočná noc, Roblox, Diamantový kôň, Linda a Gusto-Tapír je prasiatko, Zostroj si lokomotívu 3D, Strašidelné rozprávky, Ľadové kráľovstvo-Veľká porcia zábavy, Gerda-kniha a kufrík plný prekvapení.

Jednou z horúcich noviniek je kniha Prezident je nezvestný. V Bielom dome zasadá Osobitný výbor Snemovne reprezentantov. Na programe je vypočúvanie prezidenta Spojených štátov Jonathana Duncana. Je podozrivý zo zneužitia právomocí, čo Ústavnoprávnemu výboru Snemovne má stačiť na začatie procedúry ústavnej žaloby prezidenta, impeachmentu. Vypočúvanie je zatiaľ len simulované…

Situácia je zložitá, hrozba terorizmu reálna, mocichtiví oponenti prezidenta a jeho strany sa nezastavia pred ničím.
Národ zachváti neistota a strach. Šepká sa o kyberterorizme, špionáži a vlastizradcovi v americkej vláde. Podozrenie padne aj na prezidenta, ktorý sa rozhodne konať. Odmietne ochranku, vyberie sa na tajné stretnutie a odrazu sa stratí z dohľadu verejnosti. Prezident je nezvestný!

Tri vzrušujúce dni v živote amerického prezidenta vrhajú svetlo na vnútorné fungovanie a slabosti Spojených štátov. Je to príbeh o obrovskom nebezpečenstve, ktoré ohrozuje nielen Biely dom a Wall Street, ale celú Ameriku. Z anglického originálu The President is Missing (Little, Brown and Company, Hachette Book Group, Alfred A. Knopf, Penguin Random House, New York 2018) preložil Peter Tkačenko.

A je to tu! Televízny fenomén Oteckovia prichádza s fantastickou knihou, bez ktorej sa nemôže zaobísť žiaden fanúšik tohto najobľúbenejšieho slovenského seriálu. Čakajú vás podrobné opisy všetkých vašich obľúbených postáv, strany plné rozhovorov s vašimi milovanými hercami, všetky informácie, ktoré ste vždy chceli vedieť a ktoré sme doteraz držali v tajnosti, a hlavne… množstvo fotiek zo zákulisia seriálu, ktoré nemáte šancu nikde inde uvidieť!

Chcete vedieť, ako sa natáčala slávna opekačka pri jazere? Alebo vám nedá spávať túžba dozvedieť sa, ako sa to skončí medzi Tomášom a Lindou či Alexom a Emou? Zaujíma vás, ako naši hlavní predstavitelia spolu skutočne vychádzajú? Potom je táto kniha určená práve vám – nech sa páči, vychutnajte si ju!

V sortimente Kníhkupectva KnihArt nájdete aj kalendáre a diáre na rok 2019, množstvo krížoviek, dobrodružné knihy pre deti a mládež, nechýba ani ezoterická a motivačná literatúra, malé knižky citátov na rôzne témy, relaxačné omaľovánky nielen pre deti, ale aj dospelých, Evitovky za skvelú cenu, mesačník Evita, CD hudobné, aj pre deti.

Kníhkupectvo KnihArt sídli na Francisciho ul. 1 v Rimavskej Sobote (oproti VÚB). Tešíme sa na Vašu návštevu.

Autor: Marta Kanalová

 

 

Publikované 7. 10. 2018

Zdieľajte článok

Pridaj komentár