Video: Viliam Vaš a Jozef Šimko v diskusnej televíznej relácii

Ako je známe, o kreslo primátora Rimavskej Soboty zabojujú štyria kandidáti. Dvaja z nich – Viliam Vaš a Jozef  Šimko prijali pozvanie do diskusnej relácie TV LocAll s názvom Za okrúhlym stolom.

Moderoval Ján Hronček. Ako sa počas relácie vyjadril, pozvaní boli všetci štyria kandidáti. Róbert Zagyi sa ospravedlnil z dôvodu pracovnej zaneprázdnenosti a Radovan  Ceglédy si stanovil podmienky, ktoré neboli pre televíziu prijateľné.

Stredoškolský pedagóg i dlhoročný poslanec mestského parlamentu Viliam Vaš a súčasný primátor mesta Jozef Šimko sa vyjadrovali k aktuálnym témam. Hovorili o motivácii ich kandidatúry, R2, nezamestnanosti, investoroch, kompetenciách samosprávy, bývalých kasárňach, futbale i o ďalšom osude schátranej budovy bývalého Domova mládeže.

Autor: Marta Kanalová

 

Publikované 31. 10. 2018

Zdieľajte článok

Diskusia

  1. Vážený spoluobčania!
    Pozorne som sledoval a počúval diskusiu medzi dvomi kandidátmi na funkciu primátora mesta, podobne aj diskúsiu dnešného zasadnutia MsZ, najmä časť čo sa týka Mestskú futbalovú akadémiu.
    V tejto súvislosti už netreba veľa rozprávať. Môžeme len konštatovať, že pán JUDr Šimko v záležitosti MFA zlyhal.
    Za 10 mesiacov nepredložil pred poslancov ŽIADNY návrh, svoju pozíciu primátora mesta postavil len do roli kritika. Kritizoval tých, ktorí za neho robili. Miesto riešení vždy hľadal iba výhovorky.
    Na druhej strane pán poslanec Vaš aj s ostatnými poslancami nepretržite bojuje za to, aby v Rimavskej Sobote vznikla Mestská futbalová akadémia pre mládež.
    Predpokladám, že po týchto udalostiach občanom, ktorí milujú svoje mesto a milujú šport netreba dávať inštrukcie pre koho majú dať svoje hlasy pri nadchádzajúcich voľbách do zastupiteľských orgánov.

    Tisztelt polgártársak!
    A tervezett Városi Futballakadémiával kapcsolatosan el kell mondani, hogy JUDr. Jozef Šimko Rimaszombat polgármestere mind a mai napig semilyen tervezetet nem terjesztett a képviselők elé, 2018 január elejétől az Ő erejéből csak az obstrukciŕa és a kritikára futotta. Kritizálta azokat, akik helyette dolgoztak a közös tervezeten. Mindig csak a kifogásokat, nem pedig a megoldásokat kereste.
    A másik oldalon Vas képviselő úr a többi képveselőkkel közösen mindig keresték és meg is találták a közös megegyezést a másik féllel. Mindent megtettek azért, hogy Rimaszombatban megvalósuljon a Városi Futballakadémia tervezete.
    Ezek után úgy gondolom nem kell a sportot és városunkat szerető polgároknak tanácsokat adni, hogy kire voksoljanak a 10 nap múlva esedékes választásokon.

    Balog István

  2. Tiež som pozorne sledoval túto reláciu a nejak sa mi Vilo nezdáš. Za iných okolností tak vehementne kritizuješ, oponuješ, že súčasné vedenie mesta čo nedokázalo spraviť pre toto mesto alebo ako by si riešil problémy ktoré v meste žiaľ evidentne sú. Za normálnych okolností /kedže je to predvolebná debata/ kandidát by viedol konfrontačnú debatu aby si občan mohol vybrať toho správneho kandidáta podľa svedomia a vedomia. Ty si v tej relácii viac-menej pritakával na p. Šimka. Teda dal si najavo, že si spokojný s jeho prácou. Pokiaľ je to tak v tom prípade je to veľmi zaujímavé…… Už len očakávam, že v poslednej chvíli sa vzdáš kandidatúry v jeho prospech. Hm….. čo za tým je??? Či….??? V človeku to evokuje všelijaké myšlienky. A o to horšie, že takého ťa nepoznám.

  3. Tak aby sme si ujasnili veci a prišli na to, kde je pes zakopaný, tak sa pýtam kompetentných: na stránke Satýra Rimavského sa objavil screenshot emailu, v ktorom Ján Hronček posiela správu p. Ceglédymu, že diskusia sa ruší! Teda poprosím o vyjadrenie, aké nesplniteľné podmienky stanovil p. Ceglédy alebo či je daný email pravdou!
    Nedá mi to tiež nenapísať sem jeden koment, ktorý nie je môj, ale nedá mi to nezverejniť aj tu!
    "Jop, chod do diskusie, do telky ktoru defakto vlastni mesto (financuje ju stedro), a ty si sef mesta, nemusis to platit zo svojho, za teba to zmanipuluju a jediny s kym diskutujes je VAS, ktory ti povedal pred mesiacom, ze nejako sa uz dohodnete…"
    autor: Slavoj Santa Hruška

  4. Richardisko: Kritizujem konkrétne nedostatky v manažovaní mesta a oponujem vtedy a tam, keď a kde mám iný názor. Avšak nikdy nespochybňujem pozitívne veci, ktoré sa pre RS spravili aj s mojim prispením napr. hlasovaním za rozpočet, opravu komunikácii, naštartovanie dlhé roky Spiacej Ruženky: RO-ZV Kurinec a i.

    To len slepý nevidí alebo ten, kto chce silou-mocou vytvárať konfrontačnú atmosféru či manipulovať verejnú mienku v zmysle: Šimko je zlo a nič dobré nespravil pre mesto. To však nie je úplná a mnohofarebná pravda. A napriek tomu, že na jednej strane mnohé zásadné pre mesto zle- alebo ne-spravil: Nedemokratický štýl a spôsob riadenia mesta, chýbajúca (s vládou) alebo iba jednostranná (s poslancami) či manipulujúca (s občanmi) komunikácia, podcenené priority v koncepcii rozvoja mesta- ako je práca, investície. Na druhej strane však popierať očividný pokrok pri rekonštrukcii ulíc, chodníkov, Kurinca atď. by bol len môj pštrosí resp. prehliadnuteľný účelový postoj.

    Čo sa týka tej nehoráznosti, ktorú mi podkladáš o odstúpení, tak len analogicky: Načo by som bol skočil do hlbokej vody, ak by som nevedel plávať a nemal odvahu i odhodlanie preplávať šírku Kurinca ? 🙂
    Takéto lekvárovo-manipulačné reči mi denno-denne na FB predkladajú (viď akýsi anonym s nickom Slavoj Santa Hruška) najmä klobásnici a neskúsení urýchľovači, ktorí o komunálnej politike nemajú ani páru-ani slychu…
    Ak však, aj Ty ma takto spochybňuješ je očividné, že ma veľmi zle poznáš, napriek tomu, keď tvrdíš niečo o 40-tich rokoch! 🙁

  5. Veď práve. Poznám ťa ako poctivého, skúseného človeka/politika. Preto mi nejak nesedelo spôsob reakcie. Jedna vec je istá. V politike nemá miesto bratríčkovanie. To čo urobil Šimko určite neurobil z vlastných finančných prostriedkov. O úverovom zaťažení mesta ani nehovorím. Koniec-koncov to čo spravil by som bral ako štandard pretože to vychádza z jeho povinností.
    A čo sa týka hlavnej podstaty môjho komentára: niekedy treba byť /v rámci mantinelov/ viac kritickejší /aj voči tebe/ aby sme ťa naštartovali k správnemu cieľu a aby si nestratil nitku.. To len preto aby si ani náhodou nemal v úmysle odstúpiť z kandidatúry. Ha-ha-ha…a ako vidím celkom sa mi v tom darí.
    Aby sme ale toľko nefilozofovali : teraz je skutočne dôležité aby ľudia ktorí pôjdu k urnám zvolili toho správneho človeka na post primátora, teba.
    Aj keď z ďalekého zámoria tak držím ti palce.

  6. Richardisko : Ďakujem za podporu, aj keď na RS-pomery dosť svojrázna. Toto ešte nie je Amerika, aj keď sa o to svojou 29-ročnou politikou v demokratických zoskupeniach a Knock-to-door kampaňami snažne usiľujem, aby raz bola. 🙂

  7. Pán Vaš, teraz ste vzbudil vo mne nedôveru voči Vám! Prečo ste na moju otázku neodpovedali? Aspoň vyvrátením, že vy s tým nemáte nič spoločného, ste boli pozvaný a prišli ste! Tým, že neodpovedáte, robíte ako pán Šimko, keď sa ho pýtajú na konkrétne veci a on odpovedá, že sme vyasfaltovali tú a tú ulicu – defakto priznáva svoju vinu! Nerobte to isté. Je to veľká hanba, ak by ste sa dali na spravodajsko-politické hry "zatiaľ primátora!!! V meste máte kredit čestného človeka a verím tomu, že aj teraz vyvrátite moje tvrdenia.

    PS. Neviem, kto je ten Slavoj Hruška, doteraz som ani neregistroval jeho komenty, ani neskúmal jeho profil.

  8. Vazeny p. VAS, dovolte mi predstavit sa, ked Vam moje meno pripada ako anonymne. Hrdo toto meno nosim uz 41 rokov. Narodil som sa v tomto meste, zijem v tomto okrese a v komunalnej politike pracujem 8 rokov v uloha poslanca (ako vy). Polovicu svojho profesneho zivota (programator-analytik) som pracoval v zahranici a nasledne v Bratislave. Do nasho regionu som sa vratil (napriek pocudovaniu vacsiny mojich kolegov) pred 9timi rokmi. Odvtedy svoje skusenosti odovzdavam nie len v mojej obci, ale momentalne aj na 6tich skolach v troch okresoch nasho regionu (RS,LC,VK).

    To ze nie ste schopny si o cloveku zistit ani len zakladne informacie Vam nedava pravo niekoho oznacovat za anonyma, klobasnika ci neskuseneho zrychlovaca. Od cloveka vo vasom veku a s vasim vzdelanim by som ocakaval vacsi prehlad, slusnejsiu komunikaciu a akceptovanie faktov, pripadne slusnu diskusiu.

    Zatial sa vsak (oplatim rovnakou kartou, ine asi u vas nefunguje) spravate ako VASista…

  9. Slavoj, ospravedlňujem sa za svoje unáhlené slová, nakoľko som mal pocit, že ste len vymyslený nick, ktorý chce manipulovať verejnou mienkou o nejakej údajnej dohode so Šimkom, A tieto Vaše slová dôrazne odmietam ! Ako aj náznak nejakého Vašizmu.

  10. 2filozof: Buďte kľudný, odpoviem Vám. Lenže u nás sú sviatky, keď spomíname na všetkých svätých a na našich drahých zosnulých, a tak toho času je menej na svetské veci. 🙁
    Čo mám vyvracať v súvislosti s diskusiou v TV LocAll ? Práve ja som bol ten, ktorý som mal pocit celý týždeň (keď som vybavoval pohreb mojej maminky), že ja som neodpovedal na výzvu TV a kvôli mne nebude vysielanie! A preto na pondelkovú telefonickú ponuku redaktora TV (týždeň pred diskusiou) som odpovedal kladne i ospravedlnením, že som neodpovedal na e-mail redakcie. Navyše, po pohrebe (v piatok) som dostal e-mail, že sa TV beseda ruší s odôvodnením, že niektorí kandidáti sa nezúčastnia. Tak som v sobotu ráno napísal redaktorovi TV, že sa ospravedlňujem za moje mlčanie ale ja sa zúčastním diskusie v akomkoľvek počte protikandidátov. Ešte som sa vo svojom smútku zmohol aj na malý vtip, že pôjdem aj sám- ak treba. Na to mi volá pán redaktor, že ešte zavolá ostatným či ne/potvrdzujú svoju účasť a že mi večer zavolá. O niekoľko minút na to mi volá Robo Zagyi s otázkou, či sa zúčastním diskusie. Tak odpovedám kladne a on, že si to tiež rozmyslí. Ja som ho odporučil, aby zavolal redaktorovi TV a ja mu prípadne zavolám večer- po telefonáte z TV. Večer máme rodinné stretnutie a úplne zabúdam na nejakú diskusiu v TV. V pondelok ráno pred 9,45 prichádzam do štúdia v Župnom dome a sedím tam s redaktormi sám až do 10,00 keď prichádza Jozef Šimko. Pri pohľade naňho mám chvíľu obavy, že sa otočí vo dverách- keď ma zbadá, ale po mojich slovách, že ideme na to, predsa vstúpi do miestnosti. O 10,10 už sedíme obaja s pripnutými mikrofónmi v štúdiu a počúvame redaktora TV a jeho slová, ktorými nás víta a uvádza dôvody neúčasti ostatných dvoch protikandidátov. Ďalej to už poznáte z nezostrihaného videa. 🙂

  11. Ďakujem za Váš prejav sústrasti.

    Oficiálne informácie o neúčasti 2 protikandidátov (Ceglédy, Zagyi) mám len tie isté, ako ich uviedol v úvode diskusie redaktor TV LocAll pán Hronček. 🙂

    Ja som na FB uviedol len na margo komentára od Ceglédyho, že ja som podmienky TV prijal. Však som vedel do akej televízie idem a čakal som diskusiu 4 kandidátov na funkciu primátora nášho mesta. Troška som bol aj prekvapený, že tam sedím sám a chvíľu som si myslel, že pracovníci redakcie so mnou iba vtipkujú na tému monológ jedného.alebo diskusia je zrušená- len ja som telefóny počas víkendu nedvíhal- lebo som dospával svoje bezsenné noci pred pohrebom 😀

  12. Vilo…Vilo. filozof-4 má pravdu. Nepáčilo sa ti to keď som ti napísal že máš byť konfrontačný atd. atd. Tak na…tu máš! Urobil to tvoj protikandidát. Vilo politika je tvrdý boj a nemôžeš byť "lekvár". Buď si to vybojuješ ale kašli na všetko. Žial je to tak

  13. Vilo…Vilo. filozof-4 má pravdu. Nepáčilo sa ti to keď som ti napísal že máš byť konfrontačný atd. atd. Tak na…tu máš! Urobil to tvoj protikandidát. Vilo politika je tvrdý boj a nemôžeš byť "lekvár". Buď si to vybojuješ ale kašli na všetko. Žial je to tak

  14. Tento posledný týždeň každý pritvrdzuje, ohováranie, obviňovanie z klamstiev, zo spolknutím sa s čertom, lepenie nálepiek, atď atď.
    Až zle je to pozerať, že základná kultúra a etickosť vymyzla z ľudí.
    Už vydržme tých nieľko dní a bude pokoj…

  15. Z človeka ako vy ste je každému slušnému Slovákovi zle…. Tie fotky ako striháte pásky na miestach s ktorými nemáte nič spoločné..aj s Juhászoms /či ako sa píše ten nešťastník/ ako píšte po meste v maďarčine ako sa prihovárate maďarsky , ako podpisujete petície proti Slovákom…hlasujete za sochu aj keď je to protizákonné ako nesúhlasíte s kandidátmi na cenu mesta ak sú Slováci atď..atď…Ale ako chcete-hodina keď budete mať účet za svoje správanie ešte len príde…

  16. 2c: Toľko nezmyslov a klamstiev som už na jednom mieste dávno nečítal. Vy buď žijete na Marse aneviete ni o samospráve mesta, alebo naopak- ste totálne zainteresovaný na špinení protikandidátov führera a máte v sebe iba nezmyselnú a posadnutú nenávisť ! Čudujem sa, ako ste v toľkom bahne dokázali do dnešného dňa prežiť?! 🙁

  17. Pre c:
    treba si uvedomiť, že Rimavská Sobota vždy bolo mestom so zmiešaným obyvateľstvom. Tak bolo a tak aj bude. netreba tu vyťahovať karty ani maďarské ani slovenské. Tieto národy odjakživa tu žili bez problémov. Problémy tu robia akurát takí pripečení jednotlivci ako ste Vy. Vy chcete tu niekomu vystavovať účet??? OK. Ak máte registračnú pokladňu tak vystavte už teraz. Ale nezabudnite na DPH ktorú musíte odviesť tomu ktorý si myslí, že s ním niekto hrá spravodajskú hru.
    Dajte si budíček a chodte radšej do práce. Možno budete užitočnejší ako to vypisovať správy typu bla….bla….bla…"jedna pani povedala. A hlavne overte si fakty.
    Nech je Vám zem ťažká…..

  18. Len pár poznámok:
    1.Rimavská Sobota nebola vždy mestom so zmiešaným obyvateľstvom ale dnes je to už úplne nepodstatné teraz je väčšina Slovenskej národnosti.
    2.Pri nedostatku vecných argumentácií prichádza použitie národnostnej karty a strašenie zmenou hraníc takáto argumentácia je nezodpovedná, úbohá.

  19. Pre lukas:
    Rimavská Sobota bola vždy mestom so zmiešaným obyvateľstvom. A je to podstatné.
    Niečo z histórie:
    "Územie dnešného mesta bolo obývané už v dobe bronzovej, ale počas tatárskeho vpádu bola táto oblasť úplne zničená. V dobe Árpádovcov bolo mesto pomenované ako Istvánfalu (Štefanova dedina). V roku 1268 sa v listine kráľovského dvorného kancelára, kaločského a báčskeho arcibiskupa Štefana, spomína Rimavská Sobota. Podľa spisovateľa Viktora Szombathyho sa mesto volalo Villa Rymoa Zombota. Rimavská Sobota dostala v roku 1334 od kráľa Karola Róberta rovnaké vymoženosti ako Budín. Postupne sa stala obchodným mestom namiesto predchádzajúceho trhového mesta. Roku 1506 mesto zničil obrovský požiar. Vtedy kráľ László Dobzse oslobodil na osem rokov Rimavskú Sobotu od platenia daní, aby tak pomohol vo veľmi ťažkej situácii. Žiaľ, vtedy zhorel aj dôležitý mestský archív. Turecké časy pre mesto nepriniesli nič dobré. Rovnako Szombathy spomína v roku 1939, že Turci sa v roku 1552 dostali k hradu vo Fiľakove a následne aj do Rimavskej Soboty. Steny mesta videli aj vojská Thökölyho, Bocskaiho i Rákócziho. Keď sa v roku 1805 spojila Gemerská župa s Malohontskou, Rimavská Sobota sa stala „gemerským“ hlavným mestom. Bolo to až do roku 1922. S mestom sú späté aj revolučné roky 1848 – 1849."

    Snáď nechcete povedať, že Árpád bol slovák resp. slovan. Keby ste to tvrdili tak by to hraničilo s IO hojdacieho koníka. V minulosti na území RS bolo viac maďarov ako slovákov. V tej dobe slováci sa nazývali Tóti ktorí žiili v severných častiach okresu. Slovo Tóti samozrejme neznamená nejaké hanlivé slovo ako mnohí si to tak myslia. Ja mám rovnako úctu k slovákom ako aj k maďarom. Teda neide tu vôbec o vyťahovanie nejakej národnostnej karty.
    Nedostatok vecných argumentácií vidím práve od Vás a práve Vy tu vytahujete národnostnú kartu, ktorá je bezpredmetná a zavádzajúca. Ja rovnako ako Vy uznávam Štúrovcov, uznávam zavedenie a ustálenie slovenského jazyka. Avšak históriu sa nedá prekrútiť. Skôr než čokoľvek napíšete tak najprv si tu naštudujte!

  20. Tak ako som čítal Soboťana (The Washington Post ) 😀 som zbadal maličkú vec, nikde nedočítam kto bol Objednávateľ a Dodávateľ časopisu. Mal by to tam byť podlľ zákona nie????
    Nebolo by teraz na mieste zdať kandidatúru na prospech druhého kandidáta Pán Vaš??? Teraz nechcem proti vám písať ale podla môjho názoru ak naozaj a myslím naozaj chcete zmeniť naše mesto tak by ste mali zdať súboj o post primátora pre prospech tích ľudí ktorí čakajú tú zmenu už dlhé roky a teraz majú nádej nato aby sa to zmenilo v RS na lepšie ako posledné 8 rokov. Viem že myslíte že ked odstúpíte ako kandidát na primátora tak sklamete vašich priaznivcov ale ak ne dôjde tej zmene čo väčšina ľudí očakáva po voľbách tak asi oveľa viac ľudí budú sklamaný na 4 roky, ale ako za poslanca fandím vám aby ste sa dostali medzi zvolených poslancov a tak pomohli mestu a ich obyvateľov.
    Príjemný večer

  21. tomasrs: Stretnenime sa u pani doktorky Konečnej. Ale, ak chcete aj u inej očnej. 😀
    Nalistujte si VAŠe noviny na stranu 3, Ak nie ste natoľko slepý, ako ja na ľavé oko, tak si prečítate aj objednávateľa,, aj dodávateľa a aj redaktorku i fotografku ! 🙂

  22. Ja som čítal VAŠe noviny to je poriadku
    Ja som myslel na noviny SOBOŤAN co vydal pán Primátor!!! kde vás navzal čierny peter atd atd tam nedočítam dodávaťela objednávatela
    Ale možno že dám prekontrolovať oči lebo nedelu nevydelsom 3000 ludí na festivale ako to píše dakto na FB 😀 neviem ako ste vy na tom

  23. Tak prosím najbližšie, skúste oddeľovať noviny a autorov nemiešajte do jedného príspevku, lebo ja pri hektike volebnej kampane nemám veľa času na analýzu myšlienkových prepletencov každé komentára. 🙂

    Husa fest- Liba fest bol naozaj úspešný- ako žiadny iný míting či akcia niektorej politickej strany, a preto nemienim počítať zúčastnených. Podstatná bude volebná účasť občanov a kladné hlasovanie v prospech mojej kandidatúry či kandidátov našej koalície KDH-SMK. 🙂

  24. Niekto sa musel zľaknúť dôsledkov tohto videa, keďže ho dal zmazať aj z http://www.youtube.com. Pritom tá televízia je ročne platená aj z peňazí daňových poplatníkov (cca 70.000) a ostatné médiá nedostávajú nič od mesta! Aj ja som si musel zaplatiť za to video 250.- éčok- ako poplatok za vysielanie tohto diskusného príspevku. .-(

  25. spalovac takto s chuti som sa dávno nezasmial 🙂
    Jasne sa ukázalo že príliš agresívna kampaň sa nevypláca.
    Vilo: v niektorom príspevku si mi napísal že som samozvaný prognostik – ako sa ukázalo veľmi dobrý. Bola chyba zmeniť sa na Vilmosa, ignorovať slovenskú voličskú základňu obhajovať všetko ungáriš ( Petófi, MFK, maďarské názvy atd… ).
    Nevyšlo zametanie župného ani mestského úradu, naopak zamietli s Vami.
    Pani nádejná poslankyňa si môže nadalej robiť selfíčka a masírovať – mozgy.
    Jaj, aj tých Tvojich 🙂 🙂 🙂 bolo príliš veľa.
    Na záver Ti chcem povedať že toto nie je koniec sveta a zaželať Ti pevné zdravie.

  26. " Ezek után úgy gondolom nem kell a sportot és városunkat szerető polgároknak tanácsokat adni, hogy kire voksoljanak a 10 nap múlva esedékes választásokon.

    Balog István "

    Máte pravdu pán Balog – inštrukcie ako voliť nepotrebujeme. Máme vlastný rozum.

  27. Fakty: -striháte na fotkách otvorenie parkoviska tu na Západe-no riešilo sa to len vďaka Šimkovi. Vy ste bol proti – dnes parkovisko máme a chválite sa ním vy-hnus!
    -po meste boli lepené pozvánky na stretnutie v šovinistickej cukrárni na námestí..písané po maďarsky a potom po slovensky a samozrejme s upozornením: jazyk dorozumievania-maďarčina!
    -aj v tomto videu meliete nakoniec po maďarsky!
    -ste proti tomu keď sem mal prísť Kotleba-len preto lebo obhajuje Slovákov a kresťanstvo!
    -hlasovali ste za postavenie tretej sochy aj keď to bolo proti rozhodnutiu pamiatkového úradu a aj proti tomu čo ste sa dohodli pred realizáciou rekonštrukcie námestia!
    -a na cenu mesta bol v kuloároch navrhnutý pán doktor ktorý je Slovenskej národnosti a je nato aj patrične hrdý-no vy aj s nešťastníkom Cipruszomsz..ste skákali dva metre!
    -takže tu máte konkrétne veci.


    -a pre richardiska: tvoje kopírovanie dejín z nejakej šovinistickej maďarskej stránky ma vôbec nezaujíma..A nikoho už tým neoklameš.. dejiny prekrúcate už len vy maďari a každý to vie….už nikoho neoklameš… A priať niekomu ťažkú zem-teda nepokoj po smrti…hmmm.to už chce naozaj chorého a zlomeného človeka..Len vieš že kto druhému čo praje…


    Takže pán železo-je škoda že KDH má takéhoto šéfa..je to jeho ďalší klinec do rakvy…keď šéf ide do kotola katolíkov a žije v smrteľnom hriechu-teda neverí v posmrtný život-inak by ste zanechal okamžite takýto život.
    A teraz vidíte na vlastné oči že váš šovinizmus vás doviedol tam kde ste skončili…
    Takže VISZLÁTHSZ

  28. 2c: Keby v tvojom komentári nebolo plno nepresností, tak sa ani nenamáham kvôli tým nezmyslov čo si tam natáral vo svojom nacionalistickom amoku.
    Takže: 1. Pozri si zápisnicu o hlasovaní v MsZ ako poslankyňa Zsóriová navrhla v interpeláciách asfaltovanie ďalších ulíc. Napriek tomu, že som bol proti takému nezákonnému postupu bez predchádzajúcej diskusie v iných orgánoch mesta, tak som zahlasoval ZA ! Tak som mal právo sa účastniť na otváraní parkoviska. Ktoré, len tak mimochodom, mal som už v roku 2011- ako predseda komisie vymenovanej primátorom- v návrhu. Hnus je to ako zavádzaš a podsúvaš ! Pekná eštebácka hra, hodná svojho autora… 😀
    2. Proti príchodu predsedu BBSK do RS som nikdy nič nemal. Tu zase klameš !
    3. Troška si pletieš radiátor s gladiátorom- najprv bolo hlasovanie o soche Arany Jánosa a potom stanovisko pamiatkovému úradu ! Tu opäť podsúvaš nezmysel.
    4. Odkiaľ máš tie blbosti o skákaní pri tajnom hlasovaní na Cenu mesta? Prezradím ti, ja som hlasoval za nominantov komisie ochrany verejného poriadku prevencie kriminality pri MsZ- jestvuje o tom aj záznam, keď to oznamujem, že so
    m povinný predložiť návrh komisie, ktorá ma na to zaviazala.
    5. Na to, aby si ty rozhodol o okresnom predsedovi KDH by si najprv musel byť členom KDH, ale kvôli tvojej očividnej eštebáckej minulosti nemáš šancu, aj keby si bol iba panic čistý ako ľalia!
    6. Šovinizmus mi je tak vzdialený, ako tebe objektívne a pravdivé videnie vecí samosprávy nášho mesta. Ja totiž pochádzam zo zmiešanej rodiny kde mám predkov Maďarov, Slovákov, Čechov, Nemcov a Todorov (teda dnešných Bulharov). Popritom v našej širokej rodine hovoríme bežne 3-4 jazykmi, takže som mol byť voči svojim pokrvnej rodine šovinista?! Jaj, ty si myslel národovec, keďže tebe sa významy slov náramne pletú.
    Ja na rozdiel od teba, nemám záujem o viszontlátásra s tebou. Boh nech bude voči tebe slepému a nespravodlivému milostivý ! 🙂

Pridaj komentár