Duel kandidátov na primátora Viliama Vaša a Róberta Zagyiho

Prvý diskusný večer  s kandidátmi na funkciu primátora mesta sa uskutoční 19.októbra 2018 o 18,00 hod. v kaviarni Tri ruže-Három Rózsa v Rimavskej Sobote. Zúčastnia sa ho dvaja kandidáti- stredoškolský učiteľ Viliam Vaš (KDH) a podnikateľ Róbert Zagyi (nezávislý).

Stretnutie týchto uchádzačov o post hlavy mesta bude uvádzať známy moderátor, politológ István Hangácsi. Celé podujatie bude prebiehať v maďarskom jazyku a kandidáti budú diskutovať o vlastných predstavách budúcnosti Rimavskej Soboty. Vstup verejnosti na diskusný večer je zadarmo a pre médiá je voľne prístupný.

Az első polgármesteri jelöltek vitájára, október 19-én 2018. 18:00-órai kezdettel kerül sor a Rimaszombati Három Rózsa Kávéházban. A polgármesterjelöltek vitájában részt vesznek ketten: Vas Vilmos (KDH) – középiskolai tanár és Zagyi Róbert – vállalkozó.

A jelöltek találkozóján a vitaest házigazdája Hangácsi István lesz- ismert politikai műsorvezető politológus egyaránt. Az egész rendezvény magyar nyelven zajlik és Rimaszombat jövőét érintő elképzeléseiről vitáznak a jelöltek. Az esemény sajtónyilvános és a belépés ingyenes.

Zdroj: István Hangácsi, preklad: Viliam Vaš

 

Publikované 1. 10. 2018

Zdieľajte článok

Diskusia

  1. Volebný program vás oboch nie je prístupný pre všetkých obyvateľov Rimavskej Sobo-ty, alebo len pre občanov hovoriacich po maďarsky? Alebo nejde vôbec o volebný pro-gram, ale o budúcnosť Rimavskej Soboty, čo je viac ako o vaše prípadné funkčné ob-dobie? Vaša formulácia je veľmi nebezpečná. Skôr zaváňa duchom praktík K.Heinleina v čase predmíchovskej ČSR.

  2. spalovač: Môj volebný program, ako kandidáta na funkciu primátora, bude onedlho dostupný všetkým občanom mesta- bez výnimky na národnostný, náboženský, či sociálny pôvod ! 🙂
    V jednom sa zhodneme: Ide o budúcnosť Rimavskej Soboty ! A preto mám pripravené konkrétne kroky nielen v mojom volebnom programe ale aj v realizačných krokoch- v čase po tom, keď mi dajú občania svoju dôveru.
    PS- Nemiešajte históriu do súčasnosti. Dnes je iná doba a žijeme v Európskej únii.

  3. Len aby ste labutiu pieseň nevypočuli pri vyhodnotení komunálnych volieb v Rimavskej Sobote, čo Vám naozaj neželám, pre moju povahu by bolo výhodnejšie, keby ste prevzali žezlo po JUDr. Šimkovi. Život potrebuje aj v Rimavskej Sobote určitú dávku humoru a nadhľadu na veci verejné.
    😀

  4. Pán viva, boli ste si vraj pochutnať klobásky na "feste " aj Vy? Duel vo Vašom podaní
    čím bude okorenený? Barack-pálinkou, omšovým vínom, či niečím dobrým pod zub?
    Čím už akokoľvek, ale dajte verejnosti na známosť priebeh duelu, najlepšie v renomo-vaných mestkých novinách GZ, ktoré teraz zažívajú oslnivú pozíciu medzi periodikami tejto kategórie, čo by vám v konečnom efekte donieslo aj očakávaný efekt vo voľbách
    na primátorské kreslo.
    😀

Pridaj komentár